Φίλτρο λαδιού HIFLO 134

Φίλτρο λαδιού HIFLO 134

  • 8.00€

  • Κατασκευαστής: HIFLOFILTRO
  • Κωδικός Προϊόντος:HF134
  • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
- +

Παρέχοντας ασυναγώνιστες επιδόσεις και εξαιρετική αξία, η Hiflofiltro είναι η καλύτερη μάρκα φίλτρων για μοτοσυκλέτες, σκούτερ και ATV σε όλο τον κόσμο. Τα φίλτρα παρέχονται επίσης σε κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού καθώς και σε σήματα ιδιωτικής ετικέτας.

Υλικά

Για να επιτύχουν τους ποιοτικούς τους στόχους και να διασφαλίσουν τη συνέπεια των προϊόντων τους, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας από γνωστούς κατασκευαστές: ατσάλι από Toyota Tsusho και NKK Japan, κόλλα από την Henkel Γερμανία, φίλτρο χαρτιού από Ahlstrom Filtration Finland, Hollingsworth & Vose USA και Awa Χαρτί Ιαπωνία.

Παραγωγή

Το εργοστάσιο Hiflofiltro-Thai Yang Kitpaisan ιδρύθηκε το 1955 και κατασκευάζει φίλτρα για την αυτοκινητοβιομηχανία OEM από το 1963. Με την εμπειρία από περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, κατασκευάζουμε μερικά από τα φίλτρα καλύτερης ποιότητας στον κόσμο.

Έλεγχος ποιότητας

Κάθε φίλτρο λαδιού διέρχεται από 16 ατομικούς ελέγχους ποιότητας πριν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το εργοστάσιο. Η όλη διαδικασία κατασκευής, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των πρώτων υλών, των δοκιμών μεμονωμένων φίλτρων, ελέγχεται τακτικά και επαληθεύεται ανεξάρτητα από την TÜV SÜD.

Διαθεσιμότητα

Το Hiflofiltro είναι το πιο εκτεταμένο εύρος φίλτρων στην αγορά μετά την πώληση. Υπάρχουν εφαρμογές για σχεδόν κάθε μοτοσυκλέτα, σκούτερ και ATV που χρησιμοποιεί ένα φίλτρο λαδιού. Με περισσότερα από δύο εκατομμύρια φίλτρα σε απόθεμα και έτοιμα για παράδοση ανά πάσα στιγμή, η προμήθεια δεν είναι ποτέ πρόβλημα.

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ, HIFLO