Η εταιρεία μας

 Η εταιρεία Μότο Σαμαρά ιδρύθηκε το 1998 και εδώ και 25 συναπτά έτη δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται συνεχώς στον τομέα της εμπορίας και επισκευής μοτοσυκλετών καθώς και πώλησης όλων των απαραίτητων αξεσουάρ τόσο για τον αναβάτη όσο και για την ίδια του την μοτοσυκλέτα για μια ασφαλή και ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

 Το φυσικό μας κατάστημα στο 4ο χλμ Δράμας - Σερρών στεγάζεται σε έναν χώρο 600 τ.μ. δίνοντας μας την ευχέρεια να έχουμε μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών, ηλεκτροκινούμενων, ποδηλάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη. 

 Η εμπειρία και η γνώση μας τόσων χρόνων, η εξειδίκευση και αγάπη μας για το αντικείμενο, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να καλύψουμε υπεύθυνα και με πλήρη επαγγελματισμό, όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας. 

 Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής ιδρύσαμε το 2018 το ηλεκτρονικό μας κατάστημα motosamara.gr για να μπορείτε να ενημερώνεστε για ότι σας αφορά και να προμηθεύεστε on-line τα προϊόντα που επιθυμείτε. Το e-shop μας έχει την έδρα του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης για την δική σας πιο άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση πανελλαδικά.

 Επίσημος αντιπρόσωπος Δράμας για KAWASAKI - BENELLI - KYMCO - PEUGEOT - KEEWAY - VOGE - GEMINI - DAELIM