Επαναφορτιζόμενος Φακός LED φωτεινότητας 200lm XTAR

  • 17.90€

  • 21.90€
  • Κατασκευαστής: XTAR
  • Κωδικός Προϊόντος: FK9801
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- +

Ο επαναφορτιζόμενος φακός XTAR RC2-200 διαθέτει μέγιστη φωτεινότητα 200lm και 4 ανοιχτά χρώματα. Ιδανική επιλογή για κάμπινγκ, πεζοπορία, ποδηλασία κ.ά.

Θυμάστε τον ειδικά σχεδιασμένο φακό Moon RC2;  Ένας μικρός φακός ειδικά σχεδιασμένος από την XTAR για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τώρα η XTAR σας παρουσιάζει την νέα βελτιωμένη έκδοση, RC2-200.

Ο νέος φακός καθημερινής χρήσης RC2-200 διατηρεί το μοναδικό σχήμα "βότσαλο" και απίστευτα μικρό μέγεθος. Ζυγίζει μόλις 83 γραμμάρια και συγκριτικά με την παλιά έκδοση έχει μεγάλη αναβάθμιση στον φωτισμό.

Είναι η ιδανική επιλογή για πεζοπορία, κάμπινγκ, ψάρεμα, ποδηλασία ή ακόμα και στην καθημερινή βόλτα με το σκύλο σας.

Τέσσερα ανοιχτά χρώματα

Η νέα βελτιωμένη έκδοση του αγαπημένου σας φακού διαθέτει τρία ακόμα έγχρωμα φώτα: κόκκινο, μπλε και πράσινο. Το κόκκινο χρώμα είναι ιδανικό για την υπαίθρια νύχτα. Δεν θα προστατεύσει μόνο εσάς αλλά και τους γύρω σας, την όραση σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτεινή ένδειξη σε βροχερές ή ομιχλώδεις ημέρες.

Το μπλε φως είναι ιδανικό για το κυνήγι ή τον έλεγχο του εξοπλισμού σας. Θα γνωρίζετε ότι οι λεκέδες λαδιού θα μετατραπούν σε σκούρο μαύρο χρώμα υπό το μπλε φως. Χρησιμοποιήστε το πράσινο φως για νυχτερινή ανάγνωση ή στο ψάρεμα.

Τρεις λειτουργίες φωτισμού

Ο φακός RC2-200 200LM είναι ένα πραγματικό εργαλείο που δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι. Θα σας βοηθήσει στις πιο αναπάντεχες στιγμές! Διαθέτει δύο τρόπους φωτισμού (κόκκινο, μπλε) που αναβοσβήνει αλλά και στροβοσκοπικό φως. Εάν μείνετε με το αυτοκίνητο σας στο δρόμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία SOS (μπλε - κόκκινο φως που αναβοσβήνει) για προειδοποιητικό σήμα.

Εύκολη μεταφορά και χρήση

Όπως ο προκάτοχος του έτσι και ο φακός RC2-200 200LM είναι εξοπλισμένος με ατσάλινο κλιπ για την εύκολη τοποθέτηση του σε σακίδιο, ζώνης μέσης, σκηνή κ.ά. Τοποθετήστε το στην κορυφή της σκηνής (κάμπινγκ) και ελευθερώστε τα χέρια σας! Με ένα κλικ μπορείτε να ενεργοποιήσετε όποια λειτουργία φωτισμού επιθυμείτε.

Φόρτιση Μicro USB

Ο φακός διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 2000mAh και μπορείτε να φορτίσετε μέσω θύρας Micro USB. Για να φορτίσετε τον φακό σας τοποθετήστε το παρεχόμενο καλώδιο στην θύρα φόρτισης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φακό: σε λειτουργία LOW με λευκό φως 90 lumens έως 9 ώρες, σε λειτουργία HIGH με λευκό φως 200 lumens έως 4 ώρες.

Χαρακτηριστικά
· RGB LED, πλάτος δέσμης 120 °
· Τέσσερα χρώματα: λευκό, κόκκινο, μπλε και πράσινο φως
· Τρεις λειτουργίες φωτισμού: κανονικός φωτισμός, στροβοσκόπιο και κόκκινο-μπλε που αναβοσβήνει με βολικό σχεδιασμό διεπαφής χρήστη
· Λειτουργία κλειδώματος για αποφυγή περιστασιακής ενεργοποίησης
· Αφαιρούμενο κλιπ, ένας μαγνήτης τοποθετημένος για να προσελκύει οποιοδήποτε σιδερένιο αντικείμενο
· Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 2500mAh επιτρέπει 20 ώρες λειτουργίας σε λειτουργία LOW
· Ένδειξη μπαταρίας μέσω κόκκινων / πράσινων φώτων
· Χρησιμοποιείται ευρέως για κάμπινγκ, νυχτερινό τρέξιμο, περπάτημα σκύλου, ποδηλασία, ψάρεμα, αυτοκίνητο έκτακτης ανάγκης και SOS.Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: ΦΑΚΟΙ, XTAR