Καταδυτικός Φακός LED φωτεινότητας 2000lm Full Set XTAR

Καταδυτικός Φακός LED φωτεινότητας 2000lm Full Set XTAR

  • 184.90€

  • 219.90€
  • Κατασκευαστής: XTAR
  • Κωδικός Προϊόντος: FK9808
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- +

O καταδυτικός φακός XTAR D08 αναδεικνύει εκπληκτικά χρώματα σε υποβρύχιες φωτογραφίσεις και βίντεο. Θα γίνει ο καλύτερος συνεργάτης της κάμεράς σας!


Ο XTAR D08 Καταδυτικός Φακός LED φωτεινότητας 2000lm Full Set είναι ένας επαγγελματικός φακός για καταδύσεις και για υποβρύχιες φωτογραφήσεις όσο και για φωτογράφηση που φέρει 2000 φωτεινές λάμπες. Με δείκτη εμφάνισης χρωμάτων 95%, αναδεικνύει εκπληκτικά χρώματα σε υποβρύχιες φωτογραφίες και βίντεο. Η ευρεία δέσμη 120° εξασφαλίζει μέγιστη κάλυψη φωτισμού και είναι ιδανική για κάμερες με ευρύ οπτικό πεδίο. Ανακαλύψτε τα ντροπαλά θαλάσσια πλάσματα με κόκκινο φως χωρίς να τα τρομάζετε. Το κόκκινο φως μπορεί να ρυθμίσει το γαλαζωπό χρώμα, επειδή το νερό απορροφά λίγο κόκκινο φως. Ο διακόπτης για εύκολη λειτουργία ενώ ο περιστροφικός διακόπτης μαγνητικού ελέγχου ουράς είναι τέλειος για να ρυθμίσετε τον φωτισμό για υποβρύχια φωτογράφηση. Υπενθύμιση μπαταρίας, μεγάλη διάρκεια λειτουργίας και περισσότερα χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσει να απολαύσετε την εμπειρία των καταδύσεων!

O φακός μπορεί να κλειδώσει για την αποφυγή ατυχήματος.
Κλειδώνει και ξεκλειδώνει με 5 γρήγορα διαδοχικά πατήματα του κεντρικού διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, όταν αυτός βρίσκεται στη Λειτουργία κόκκινου φωτισμού (Red Light). Το κλείδωμα επιτυγχάνεται όταν ο χρόνος μεταξύ των 5 πατημάτων, είναι περίπου στα 0,5sec.


Η συσκευασία FULL SET περιλαμβάνει:

1 x Walrus D08
1 x Φορτιστή Μπαταριών MC4
4 x Μπαταρίες XTAR 18650 3500mAh
1 x Φορτιστή Τοίχου
1 x USB καλώδιο
1 x Λουράκι
1 x Πανάκι καθαρισμού
Εγχειρίδιο Χρήσης
Κάρτα ΕγγύησηςΣχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: ΦΑΚΟΙ, XTAR