Καταδυτικός Φακός LED φωτεινότητας 2500lm Μονής μπαταρίας Full Set XTAR

Καταδυτικός Φακός LED φωτεινότητας 2500lm Μονής μπαταρίας Full Set XTAR

  • 109.90€

  • 119.90€
  • Κατασκευαστής: XTAR
  • Κωδικός Προϊόντος: FK9813
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- +

Ο καταδυτικός φακός XTAR D26 είναι εξοπλισμένος με υψηλό Cree XHP50.2 LED για να απολαύσετε τα πραγματικά χρώματα του θαλάσσιου κόσμου. Ιδανικός για δραστηριότητες βαθέων υδάτων.

Είμαστε εθισμένοι στον πολύχρωμο υποβρύχιο κόσμο, αλλά πιστεύετε επίσης ότι η κατάδυση κατά τη διάρκεια της ημέρας και οι ρηχές καταδύσεις είναι απλώς συνηθισμένες; Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως η υποβρύχια εξερεύνηση σπηλιών, η φωτογράφηση πλασμάτων, η κατάδυση με ψαροντούφεκο κ.λπ. Όπως γνωρίζετε, οι βαθιές καταδύσεις, οι καταδύσεις σε σπηλιές και οι νυχτερινές καταδύσεις έχουν πιο αυστηρές απαιτήσεις για εξοπλισμό κατάδυσης, συμπεριλαμβανομένου ενός καλού φακού κατάδυσης.


O XTAR D26 Καταδυτικός Φακός LED φωτεινότητας 2500lm Μονής μπαταρίας Full Set είναι ιδανικός για αυτές τις δραστηριότητες βαθέων υδάτων.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ

Η νύχτα είναι η πιο ενεργή ώρα για τα θαλάσσια πλάσματα. Οι φωτεινοί και ισχυροί φακοί κατάδυσης είναι ιδανικοί για νυχτερινή κατάδυση. Ο XTAR D26 Καταδυτικός Φακός LED φωτεινότητας 2500lm Μονής μπαταρίας Full Set φτάνει τη μέγιστη απόδοση 2500 lumens. Το Cree XHP50.2 LED φέρνει υψηλή CRI, θερμοκρασία χρώματος 6000K (λευκό). Θα σας επιτρέψει να δείτε τα πραγματικά χρώματα του θαλάσσιου κόσμου. Τέσσερα επίπεδα φωτισμού - turbo 2500lm, high 1400lm, mid 700lm και low 30lm. Διαφορετική φωτεινότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές καταδυτικές δραστηριότητες.


ΕΩΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Για νυχτερινή κατάδυση και βαθιά κατάδυση, απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος καύσης. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μιας ώρας μπορεί να μην είναι αρκετή. Κάτω από το επίπεδο φωτεινότητας turbo 2500 lumens, το XTAR D26 2500 μπορεί να φτάσει σε 2 ώρες λειτουργίας, τροφοδοτείται από1x 26650 μπαταρία σε φως μεγάλου τύπου. Κοντά στο διακόπτη, τοποθετείται μια ένδειξη LED για να δείξει την κατάσταση της μπαταρίας. Αυτός ο σχεδιασμός βοηθά πάντα πολύ στην ασφάλεια των καταδύσεων.


ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΑ ΕΩΣ 320 ΜΕΤΡΑ

Η βαθιά κατάδυση απαιτεί το φως του φακού κατάδυσης να είναι μακρύτερο και φωτεινότερο, επειδή ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος και η πρόβλεψη του κινδύνου εκ των προτέρων είναι υπεύθυνη για τη ζωή. Το XTAR D26 2500 χρησιμοποιεί φακό υψηλής διαπερατότητας και καλύτερο ανακλαστήρα, ο οποίος έχει πλάτος ακτίνας 320m. Αυτό επιτρέπει στους δύτες να αποφεύγουν καλύτερα τα θαλάσσια πλάσματα ή τους κινδύνουςΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΕΣΑΣ

Ο XTAR D26 Καταδυτικός Φακός LED φωτεινότητας 2500lm Μονής μπαταρίας Full Set χρησιμοποιεί διακόπτη μαγνητικής πρέσας. Πατήστε ένα για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το φως και να ρυθμίσετε το επίπεδο φωτεινότητας όπως θέλετε. Τόσο εύκολο στη χρήση, σωστά; Προστέθηκε μια λειτουργία κλειδώματος στο διακόπτη για την αποφυγή τυχαίας ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του φωτός. Απλώς γυρίστε το διακόπτη για να τον δείξει στο εικονίδιο «ΚΛΕΙΔΩΜΑ» και, στη συνέχεια, όταν θέλετε να πατήσετε το διακόπτη, γυρίστε τον στο εικονίδιο «ΚΛΕΙΣΤΟ».
ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ο φακός σας προσφέρει απόλυτη στεγανοποίηση καθώς διαθέτει αδιαβροχοποίηση IPX8, δεδομένου ότι διαθέτει σκληρό περίβλημα κατηγορίας III ανοδιωμένο φινίρισμα, το φως έρχεται με μια άνετη λαβή και αντιστέκεται στη διάβρωση και την τριβή - αρκετά ανθεκτική ταχύτητα. Η προστασία αντίστροφης πολικότητας και ο έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας σας κάνουν να χρησιμοποιείτε αυτό το φως κατάδυσης χωρίς να ανησυχείτε. Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν καλό φακό κατάδυσης, το XTAR D26 2500 είναι τέλειο, ανεξάρτητα από τις καταδύσεις σε σπηλιές, τις βαθιές καταδύσεις ή τις νυχτερινές καταδύσεις.


Χαρακτηριστικά:

Ιδανική επιλογή για καταδύσεις σπηλαίων και ναυαγίων.


• Μεγάλη φωτεινότητα, έξοδος 2500 lumens.
• Cree XHP50.2 LED, υψηλό CRI, θερμοκρασία χρώματος 6000K (λευκό).
• Τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας - 2500/1400/700 / 30lm, καλύπτοντας διαφορετικές καταδυτικές ανάγκες.
• Mία μπαταρία XTAR 26650.
• Μεγάλη φωτεινότητα έως 320 μέτρα για να αποφύγετε υποβρύχιους κινδύνους.
• Διακόπτης μαγνητικής πρέσας και λειτουργία κλειδώματος, αποτροπή τυχαίας ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του φωτός.
• Ένδειξη ισχύος, προστασία αντίστροφης πολικότητας.
• Υποβρύχιο αδιάβροχο, ανθεκτικό στη διάβρωση / τριβή περίβλημα.
• Έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας.

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: ΦΑΚΟΙ, XTAR